Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Αλλάξτε τα καθίσματα - σαλόνι του αυτοκινήτου σας, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία Bucket δερμάτινα ή υφασμάτινα,  σε διάφορες αποχρώσεις. Αν ψάχνετε μεταχειρισμένα καθίσματα αυτοκινήτων, είστε στο σωστό μέρος! Επικοινωνήστε μαζί μας για παραγγελίες παντός τύπου.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Φανάρια αυτοκινήτου καινούργια και γνήσια μεταχειρισμένα σε πολύ καλές τιμές, που δεν πρέπει να χάσετε. Για κάθε μάρκα καιμοντέλο αυτοκινήτου, με όλες τις προδιαγραφές ποιότητας.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019



Είδη φανοποιίας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές! Στο online κατάστημα Filippoupolitis ξεχωρίζει η ποιότητα ακόμα και στα μεταχειρισμένα  ανταλλακτικά  φανοποιίας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μάσκεςμετώπεςφτεράπροφυλακτήρες και πολλά άλλα, με ένα κλικ.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Αλλάξτε τους  αερόσακους του αυτοκινήτου και μείνετε ασφαλείς σε περίπτωση σύγκρουσης. Οι αερόσακοι που θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία είναι γνήσιοι μεταχειρισμένοι. Ρωτήστε μας για οτιδήποτε χρειάζεστε. Άμεση αποστολή στην πόρτα σας.

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα ελαστικά και τις ζάντες αλουμινίου σας; Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα ελαστικά και μεταχειρισμένα ζαντολάστιχα για κάθε ανάγκη, ώστε το όχημά σας να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια στην οδηγική συμπεριφορά αλλά και στις διάφορες κλιματολογικές συνθήκες. Θα σας κάνουμε πολύ καλή προσφορά, καλέστε μας!

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Mondeo, Ford Transit στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Γνήσια μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά αυτοκινήτου με εγγύηση. Έχοντας 40 χρόνια εμπειρίας να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το ανταλλακτικό που ψάχνετε. Αποστολές σε όλη την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019


Μεταχειρισμένα και Καινούργια Ανταλλακτικά Seat 

Χρειάζεστε ανταλλακτικά για Seat σε χαμηλή τιμή; Είστε στο σωστό μέρος! Το online κατάστημα μας σας προσφέρει γνήσια μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά αυτοκινήτων Seat (Ibiza, Leon κ.ά.) σε προσφορές, με γραπτή εγγύηση. Με 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεστε!Σασμάν για όλα τα μοντέλα Vw-Seat-Audi-Skoda.
Γνήσια μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά Opel σε ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές. Οτιδήποτε χρειάζεται κάθε μοντέλο της Όπελ το έχουμε, σε μεγάλη ποικιλία και σε άριστη κατάσταση. Κάντε τηλεφωνικά την παραγγελία σας ή online. Φροντίζουμε να σας στείλουμε τα ανταλλακτικά σας άμεσα και με ασφάλεια.
Γνήσια μεταχειρισμένα & καινούργια ανταλλακτικά Audi για κάθε απαιτητικό οδηγό, που θέλει πραγματικά κάτι ποιοτικό για το αυτοκίνητό του. Εγγύηση υψηλής ποιότητας και άμεσης κάλυψης των αναγκών σας. Όποιο μοντέλο Audi κι αν έχετε (Α3, Α4, Q3, Q5, TT κ.α) θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία για κάθε μέρος μηχανικό ή για το αμάξωμα. Και τηλεφωνικές παραγγελίες

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

 Ford S Max 2007-2001
Βρείτε ανταλλακτικά Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Mondeo, Ford Transit στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Γνήσια μεταχειρισμένα και καινούργια με εγγύηση. Έχοντας 40 χρόνια εμπειρίας να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το ανταλλακτικό που ψάχνετε. Αποστολές σε όλη την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.